PRO - AQUA puhdistusjärjestelmäUUTTA TEKNOLOGIAA !!! Tällä superihmeellä voit säästää aikaa ja rahaa sekä samalla saada puhtaan kodin ja parantaa terveyttäsi. Onko tämä enää totta?

TIESITKÖ, ETTÄ ME SUOMALAISET sairastamme keskimäärin 15-20milj. hengitystieinfektiota vuodessa. Me myös sairastumme entistä useammin allergioihin ja astmaan huonon huoneilman takia. Pelkästään jo tukkoinen nenä aiheuttaa nukkumisvaikeuksia

Laitteella pystytään vähentämään astma ja allergiaoireiluja esim. siitepöly ja sitä kautta vähentyy lääkkeiden käyttömäärät. Flunssaiset lapset ja aikuiset pystyvät hengittämään läpi yön suolahoidon avulla. Mitä vielä muuta?

Voit varata yrityksestämme ajan Pro- Aqua monitoimilaitteen kotiesittelyyn, niin otamme selvää mihin laite pystyy sinun kotonasi tai yrityksessäsi, samalla selvitämme miten se vaikuttaa sinun terveyteesi.

ESITTELYT ovat ilmaisia !!!

Laite on saksalaista LAATUA ja palkittu useista eri ominaisuuksista kansainvälisesti. Yksi tärkeimpiä ominaisuuksia ilman pesu, raikastus ja huoneilman ionitasapainon korjaus.

Tästä laitteesta saat apua arjen kiireeseen, pölytason pienentämiseen, kuivaan huoneilmaan tai viilentämään huoneilmaa. Laite toimii myös kodin pintojen puhdistajana ja pesurina. Suomessa myyty 8500 kpl vuodesta 2007 lähtien.