Painonkevennys HYPNOOSI

Hypnoosin rentouttamana voi oivaltaa miksi paino ei putoa ja samalla löytää tien hyvään oloon ilman kaloreita.

Hypnoosi on turvallinen ja tehokas hyvinvoinnin edistäjä jokapäiväisessä elämässä, eikä siihen liity mitään vaaraa.

Painon nousun syitä on useampia esim. tapasyönti, ylensyönti tai tunnesyönti. Hypnoosi toteutetaan juuri sinun lähtökohdistasi ja siinä järjestyksessä mikä on sinulle kaikkein tärkein. On olemassa paljon syitä painon kertymiseen. Ylipainon ja rasvan kertyminen keholle on tutkitusti vahingollista sinunkin terveydellesi. Hypnoosi hoitoa saadaksesi kaikkein tärkein tekijä on sinun TAHTOTILA keventyä.

Oletko jo kokeillut kaiken muun jojottelusta kalorilaskureihin, hikitreenistä toiseen, mutta paino palaa aina takaisin ja saattaa tulla jopa muutama lisäkilo.

Hypnoosissa käytän paljon mielikuvaharjoitteita ja joskus alkuun opettelemme rentoutumaan. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan pääse syvän hypnoosin tilaan, mutta silti tuloksia tulee, joka on merkki siitä, että yhteys sisäiseen maailmaasi syntyi. Mielikuvia voidaan siis muokata monenlaisessa rentouden tilassa. Mielikuvaharjoitukset toimivat myös ilman hypnoosia, mutta hypnoosissa annat luvan itsellesi ajatella myös kaikkein kummallisimpia ajatuksia ja sitä kautta saada oivalluksia. Oma oivallus on tärkein työkalu ylipainoasi vastaan.

Hypnoosi on avain uuteen terveempään ja rikkaampaan elämään keveämpänä.

Tartu siis elämäsi ensimmäiseen keveämpään päivään jo tänään!

Hypnoosiin voit varata ajan puh. 0400636754 tai lähettämällä viestin niin otan yhteyttä tai s-posti: wellnessstudiojoy@gmail.com

Rentoutusvalmennusten ja hypnoosin käyntihinta:60,00