Hypnoosilla irti tupakasta

Tupakan polton lopettaminen hypnoosilla on ikään ja sukupuoleen katsomatta täysin mahdollista. Niin kauan kuin uskottelet itsellesi ettet pysty lopettamaan asia ei etene. Ensin sinun siis on hyväksyttävä tosiasia, että pystyt lopettamaan tupakoinnin jos sitä vain todella haluat.

Pysähdy siis miettimään; haluatko lopettaa tupakoinnin lopullisesti ja kokonaan?

Kaikilla on tiedossa tupakoinnin terveysriskit- aikaisemmassa työssäni niihin törmäsin päivittäin ja usein tulos ei ollut niin mukavaa katseltavaa.

Jos sinulla on "tupakkayskä" eli krooninen keuhkoputkentulehdus siitä kehittyy helposti keuhkolaajentuma, joka lopulta johtaa ympärivuorokautiseen hengityskoneen käyttöön. Tupakkayskän kanssa terveysriski on siis jo todella korkea. Jo kahden viikon tupakkayskän saa savuttomuus häviämään ja keuhkosi alkavat puhdistua sekä värekarvat toimia. Puhdistusprosessi kestää n. 3-5 vuotta riippuen tupakointiajan pituudesta.

Kuulen usein asiakkaiden sanovan " olen nikotiini riippuvainen, enkä pääse siitä eroon. Mietippä tätä, jos olet niin riippuvainen nikotiinista, niin miksi sitten et öisin herää tupakoimaan 2h välein kuten päivällä?

Tupakointi on siis hyvin pitkälle vähintään 80% alitajuntaan iskostunut tapa ja päivisin alitajuntaan juurtuneet tapatottumukset vaikuttavat kaikessa sinun toiminnassasi.

Tupakoinnin lopettamisessa vain harvoin tulee pitkiä vieroitusoireita. Siksi on hyvä miettiä ns. vieroitusoireita. Vieroitusoireiksi ei voi kutsua niitä tuntemuksia joita tupakoitsija kokee opetellessaan uutta terveellisempää elämäntapaa. Kysymys on sopeutumisesta ja tottumisesta eli uusista terveellisemmistä tavoista.

On siis helpottavaa kuulla, että tupakointi on 80% henkistä riippuvuutta eli tapaa. Tällaisesta tapatottumuksesta ei ole aina helppoa poisoppia. Sinun on opittava selvitymään jokapäiväisistä tilanteista uudella tupakattomalla tavalla. Jokapäiväisessä elämässäsi tulee kokoajan eteen tilanteita, jotka laukaisevat alitajuntaan juurtuneen tupakointireaktion. Tupakointi ilmenee siis lähes automaattisesti ja huomaamattasi. Näissä tilanteissa sinun ei tarvitse edes ajatella tupakan sytyttämistä.

Miten sitten muutan tapojani?

Hypnoosilla voidaan tehokkaasti vaikuttaa alitajuntaasi iskostuneisiin tapoihin. Hypnoosilla alitajuntaasi voidaan ohjelmoida uusia käyttäytymismalleja eli tapoja.

Mikä on kaikkein tärkeintä?

Sinulla on MOTIVAATIO ja sen jälkeen sinä lähtöinen PÄÄTÖS.

Jos elämänkumppanisi, kaverisi, terveydenhuoltohenkilö tai vaikka naapurisi painostaa sinua lopettamaan ja heitä miellyttääksesi haluat lopettaa niin se ei todennäköisesti onnistu. Tai jos vähennät pikkuhiljaa tupakointien määrää niin se ei välttämättä johda tupakoimattomuuteen.

SINÄ olet siis oman terveytesi ratkaisevin tekijä.

Sillä ei ole merkitystä kauanko olet polttanut tai mitä merkkiä. Yleisesti mainostetut korvaustuotteekin ovat hyvin kalliita ja niillä ei käytännössä ole mitään merkitystä, ne vain siirtävät lopetuspäätöstä.

TARVITAAN siis SINUN PÄÄTÖS LOPETTAA tupakointi ja sen jälkeen voit tarttua "kännykkään" ja varata ajan HYPNOOSI ohjaukseen tai jätä viesti niin ilmoitan milloin voit soittaa puh. 0400636754.

"IRTI TUPAKASTA" - ohjelman HINTA: 150,00 (voimassa 30.5.2017 asti)