Kuumakivihieronta


KUIN TAIVAISIIN- HOITO

90 minuutin aisteja hivelevä kehon ja mielen kokonaisvaltainen rentoutuminen auttaa sinut irti arjesta. Samalla kuumista kivistä siirtyvä lämpö saa kipeät lihaksesi rentoutumaan, syvälämpenemään ja rauhoittava musiikki vie ajatuksesi jonnekin kauas arjen huolista.

Miltä tämä hoito tuntuu? Sen tiedät varaamalla ajan ja jotta saat sen mahdollisimman pian niin tee se jo nyt niin pian se on totta.

Hoitohinta: 88,00


3DREAM- HOITO

Kehon ja mielen puhdistumista/ rentoutumista täydellisimmillään. Aloitamme matkan kuona-aineenpoistolla ja haastattelulla. Siirrymme mieltä ja kehoa rentouttavaan kuumilla kivillä hierontaan ja samalla annat mielesi vaeltaa kertomasi tarinan varrella hiljaisen musiikin tahdissa omaan paikkaasi, missä on vain hyvä ja rento olla.

Tämä hoito kestää n.130min, joten varaa aikasi ajoissa niin pian olet jo perillä.

Hoitohinta: 149,00 Mahtava lahjakortti idea!


KUONAT LIIKKEELLE- HOITO

Tässä hoitomuodossa avataan ensin jalkapohjien huokosista " tie" kertyneille kuona- aineille Detox jalkakylvyllä ja sen jälkeen saadaan keho ja mieli rauhoittumaan kuumakivihieronnan lämpöhoidossa, aistillisen musiikin soidessa. Hoidon jälkeen tulee nauttia runsaasti vettä.

Hoidon kesto 120min

Hoitohinta: 119,00


KIPEITÄ PAIKKOJA- HOITO

Mitä jos kokeilet vaihtoehtoisesti perushieronnalle syvälämpöä kuumakivihieronnalla. Jokin osa kehostasi tarvitsee juuri tätä. Vain sinä sen tiedät mikä?

Hoidon kesto 1h

Hoitohinta: 59,00

Käytämme kaikissa hoidoissa esitietolomaketta, joten muistathan täyttää sen saapuessasi.

Oman mielen ja kehon hyvinvointi on sinun käsissäsi, anna sille siis aikaa!