T - paidat (Selkä- ja hartiakivut)

Laadukas V - kauluksella varustettu vartalonmyötäinen, hienoilla leikkauksilla valmistettu T- paita on joustavaa Welltex kangasta. Paita on valmistettu puuvilla-, polyesteri- ja elastaanisekoitteesta ja näyttää todella hyvältä päällä. Ihokosketus on tärkeää parhaimman vaikutuksen aikaansaamiseksi. Selkäongelmissa suosittelemme hieman tiukemman koon hankkimista ja lanneselkävaivoihin selkävyötä. Katso kohta selkävyöt. Hyvän ihokosketuksen T-paidalle saat, kun käytät sitä yöpaitana.

KOOT : XS - XXL, värit musta ja valkoinen HINTA: 52,00

KUVA 1

T-paita Slim Fit (verenkierto, työpaita)

Tämä T-paita on erinomainen valinta, jos sinulla on kipuja hartioissa ja selässä. Kaunis vartalonmyötäinen leikkaus ja tehostekanttaukset tekevät tästä paidasta todella hyvännäköisen. Keraaminen Welltex - kangas heijastaa kehon omaa lämpöä takaisin parantaen mm. verenkiertoa ja näin rentouttaen lihaksia. Tässä paidassa on lisäksi pieni pystykaulus ja edessä vetoketju. valkoisessa paidassa on mustat kanttaukset ja mustassa paidassa valkoiset kanttaukset.

KOOT : XS - XXL, värit musta ja valkoinen HINTA : 55,00

KUVA 2

T - paita ( hartia- ja olkapääkivut)

T -paita hoitaa hartia- ja olkapääkipuja, mutta auttaa jopa niska- ja selkärasituksiin. Paras tulos saavutetaan suorassa ihokosketuksessa. Selän ollessa kipeä paita ei saa jäädä roikkumaan, vaan sen on oltava ihonmyötäinen.

T - paitaa voi käyttää myös yöpaitana. Suosittelemme valitsemaan tiukan koon parhaimman ihokosketuksen ja vaikuttavuuden saavuttamiseksi.

KOOT : XS - XXXL, unisex, värit : musta ja valkoinen HINTA : 45,00

Kuva 3